dilluns, 30 de març del 2009

És la cançó que us he abaixat aquesta tarda... /al blog de les ulleres... clica al titol per entrar

24 hores per descarregar el nou Bob Dylan

La primera cançó del nou àlbum de Bob Dylan, 'Together through life', es penjarà a la pàgina web de l'artista per a descàrrega lliure i gratuïta des de la mitjanit del 30 de març a la mitjanit del 31 de març del 2009

EUROPA PRESS

Los Angeles
Ult. Act. 30.03.2009 - 17:01 hs

Demostrant que els veterans de la música saben com funcionen els nous temps i seguint l'estela de diversos artistes que regalen continguts a la seva pàgina web, Bob Dylan ofereix a partir de la mitjanit d'avui la possibilitat de descarregar-se de manera gratuïta el nou single del seu pròxim disc, Together through life, que es publicarà el 28 d'abril.

'Together through life' és l'àlbum número 46 de Bob Dylan i segueix 'Modern times', que va publicar el 2006 i que va debutar en el primer lloc de la llista de la prestigiosa revista nord-americana 'Billboard'

La primera cançó del nou àlbum de Bob Dylan, Together through life, es penjarà a la pàgina web de l'artista (www.bobdylan.com) per a descàrrega lliure i gratuïta des de la mitjanit del 30 de març a la mitjanit del 31 de març del 2009. La cançó és Beyond here lies nothin i és la primera estrena del disc Together through life.

Produït per Jack Frost, el disc es va gravar l'any passat impulsat per la composició d'una nova cançó, Life is hard, destinada a la pel·lículaLa vie en rose, del director francès Oliver Dahan.

Together through life és l'àlbum número 46 de Bob Dylan i segueixModern times, que va publicar el 2006 i que va debutar en el primer lloc de la llista de la prestigiosa revista nord-americana Billboard. L'àlbum va aconseguir un disc de platí als Estats Units i es va situar entre els cinc primers llocs de les llistes de vendes en 22 països més.

Els tres últims discos d'estudi de Bob Dylan han estat considerats entre el millor de la seva carrera, avalats pel públic, la crítica i les vendes. El 1997, Time out of mind va aconseguir un disc de platí i tres Grammy, entre els quals hi ha el de millor àlbum de l'any. El 2001, Love and theft va repetir platí, va ser nominat a tres Grammy i va guanyar el de millor àlbum de folk contemporani.

Esplendor creatiu
Modern times va vendre 2,5 milions d'exemplars i va aconseguir dos Grammy més: millor àlbum de folk contemporani i millor actuació vocal rock. Aquests tres discos esquitxen una dècada d'esplendor creatiu, temps en què Bob Dylan va guanyar un Oscar i un Golden Globe amb la cançó Things have changed, de la pel·lícula Wonder boys.

El cantautor també ha aconseguit un gran èxit amb Chronicles, el seu llibre de memòries; ha rebut el tribut de Martin Scorsese a través de la pel·lícula documental No direction home del 2004 i ha continuat amb la saga de Bootleg series, culminada l'últim any amb el seu vuitè volum, Tell tale signs.

A més, el 2008, Bob Dylan va guanyar un premi Pulitzer especial pel seu "profund impacte en la música popular i en la cultura americana, a través de composicions d'un extraordinari poder poètic".

Un any abans havia estat distingit amb el premi Príncep d'Astúries de les arts per una obra que "conjuga la cançó i la poesia, que crea escola i determina l'educació sentimental de molts milions de persones".

L'opinió del lector

7 opinions

Normes d'us

Oh!! Una canço gratis !! Moltíssimes gràcies senyor Dylan!!! És vosté TAN generós. L'estimo. I per aix`ara mateix em baixaré el seu àlbum pel torrent i el borraré sense escoltar-lo. Per respecte, sabeu?

Tudun 30.03.2009, 21:54

Una mica més de respecte amb Dylan és el que els hi falta a alguns que, desgraciadament, hem de veure com escriuen aquí. I és estrany que sàpiguen escriure, eh? "Las margaritas no se hicieron para los cerdos".

Bob és Robert, tu! 30.03.2009, 18:23

som iu serem pirates podria ser el nou lema de IU per les properes eleccions. així en plan molt anticapitalista xD

pirata2 30.03.2009, 16:39

    BOB DYLAN, CANTAUTOR INCOMBUSTIBLEFOTO: SONY