divendres, 29 de maig del 2009

Primavera (dijous) foto: Lightning Bolt



Bé, he superat la primera tarda nit del Primavera, i amb bones vibracions. 
Recorregut:
Cuzo grup local que desconeixía i que et porten a la época mes negre de King Crimson (diguem-ne Earthbound i Red), i que inicialment pensava que havia equivocat per Zu (que toquen o han tocat en un recinte off-Forum). Després un estona amb The Bats (grup veteranissim neozelandes) amb un folk-pop també veterà. Canvi d'escenari per veure Magic Markers una proposta de noise-garage interessant. A partir d'aquí, tot i que els escenaris estaven a prop decidir si Marnie Stern o Lightning Bolt, i em vaig decidir per aquest últims i potser el més fort que hi havia per veure ahir. Un baterista enmascarat i amb un distorsionador de sons vocals i un baixista multipedals amb customització de cordes fent més enrenou que l'aeroport de Heatrow en un dia de final de vacances...
Dels Yo la Tengo un concert aclaparador per una banda diguem que "sobradament contrastada", i per acabar Andrew Bird , un "monstre", l'actuació de un "one man show"amb una força i a la vegada en un to d'aparent simplicitat del tot desconcertant.
Quedaven el Bloodies Valentines pero jà passava la mitjanit i el que us ho explica jà estava suficientment adobat després d'unes emocions futbolístiques intenses de la nit abans, i per tant vaig posar pilot automàtic cap a casa.