dissabte, 29 de novembre del 2008

la familia wainwright


El primer que vaig sentir va ser al Rufus, val a dir que es un gran i molt personal cantant, tot i que al cap d'una estona acaba fent-se empalagos. A la germana la vaig descobrir en un disc homenatge a Leonard Cohen (fent una versió del Chelsea Hotel), i després em vaig assabentar que la peça "Bloody Mother Fucker Asshole", així amb totes les lletres, li dedica al seu papa Loudon Wainwright III, un cantant folk també molt interessant. La mare de les dues criatures també va ser una cantant folk canadenca Kate McGarrigle.
La imatge (de Flickr de uns concerts de nadal de fà 2 anys incou a Lou Reed i la seva dona Laurie, i al Anthony de Anthony and the Johnsons, però no al pare que va campant per altres families...)
Martha & Rufus Wainwright played host to an all-star Christmas sing-along at Carnegie Hall, 12/13/06. Left to right: Lou Reed, Teddy Thompson, Laurie Anderson, Anna & Kate McGarrigle, Lily, Martha, & Sloan Wainwright, Antony of Antony & the Johnsons, Rufus Wainwright, Linda Thompson, and 2 additional Wainwright family members. Photo by Ames Friedman

Busqueu de l'album "Last man on earth", la peça Bed, i veureu que "de casta le viene al galgo"